The Hague Inspired – vrijdag 11 maart 2022

18 februari 2022

Op vrijdag 11 maart 2022 organiseert de Economic Board The Hague het inspiratie- en netwerkevenement: The Hague Inspired in World Forum The Hague. Hét evenement voor ondernemend Den Haag.

De Economic Board The Hague creëert met de organisatie van dit evenement een moment om inspiratie op te doen, gezamenlijk naar de toekomst te kijken en een boost te geven aan de stad Den Haag. Harry Wientjens, voorzitter van Economic Board The Hague: ‘De kracht van het event zit in de energie van alle betrokken partijen. De rol van de Economic Board als ambassadeur van de stad zorgt voor bijzondere connecties tussen de verschillende partijen. Daarmee zetten we niet alleen in op economie maar op de brede welvaart van Den Haag.’

Programma
Het programma bestaat uit verschillende inspirerende ‘seven minutes talks’ waarbij ideeën en toekomstvisies over diverse actuele thema’s in Den Haag worden geschetst. Deze zijn zorgvuldig gekozen in samenwerking met deelnemende wethouders vanuit de gemeente Den Haag. Denk aan onderwerpen als het MKB, Cultuur, Den Haag Zuid West, Innovatie in de zorg, Energie en Sport. Burgemeester Jan van Zanen: ‘Het programma van The Hague Inspired is zeer divers en afwisselend. Hiermee heeft het programma raakvlakken met alle ondernemers die Den Haag rijk is.’

Uitreiking Haagse Parels
De Haagse Parel is een gemeentelijke onderscheiding binnen het beleidsveld Economie. De uitreiking vormt een bijzonder en feestelijk moment tijdens The Hague Inspired. De Haagse Parels worden uitgereikt aan Haagse bedrijven die een jubileum vieren of een unieke bijdrage leveren aan de Haagse Economie. ‘Als wethouder Economie kijk ik enorm uit naar dit evenement. Eindelijk kan ondernemend Den Haag elkaar weer ontmoeten en inspireren. Van het MKB tot aan grote internationale bedrijven. Samen leveren zij een belangrijke bijdrage aan de identiteit, economie en aantrekkelijkheid van onze stad.

Na afloop van het programma kunnen de ‘seven minutes talks’ worden nabesproken tijdens de netwerkborrel, aangeboden door MKB Den Haag, VNO-NCW regio Den Haag en Koninklijke Horeca Den Haag.

Wat: The Hague Inspired
Wanneer: Vrijdag 11 maart 2022
Inloop: 13:00 – 13:45 uur
Zaal open: 13:45 – 14:00 uur
Programma: 14:00 – 16:00 uur
Netwerkborrel: 16:00 – 18:00 uur
Locatie: World Forum The Hague

Laat je inspireren en meld je aan via onderstaande link:

Registreren The Hague Inspired

Het evenement zal conform de richtlijnen van het RIVM verlopen en heeft een maximum van 300 gasten. Let op: Aanmelden kan tot en met donderdag 10 maart en het first come, first serve.

Together. Inspired. Forward.