Welkom Jose van Dalen – Nieuw lid Economic Board The Hague

11 juni 2020

Economic Board The Hague heeft zich versterkt met José van Dalen. Met José haalt de board een schat aan ervaring binnen op het gebied van ICT en ondernemerschap. 

In 2010 had José met QISS IT een doel voor ogen: verandering teweegbrengen binnen de ICT -sector, meer vrouwen in de branche en focus op persoonlijkheid. Dankzij haar doortastende benadering is dat doel bereikt. José creëerde met QISS IT een gedachtegoed en weet nu als award winning power-vrouw anderen te inspireren. 

QISS IT zorgt voor werkgelegenheid en dit loopt parallel met de visie van de board. José zal hierin een verbindende rol spelen en haar ervaringen binnen de ICT branche in relatie tot de arbeidsmarkt vormen een mooie aanvulling op de board.

‘We willen mensen bewust maken van de kansen op de arbeidsmarkt’ aldus José. QISS IT heeft hiervoor de expertise en programma’s in huis om mensen zelfs zonder ICT achtergrond te begeleiden in het vinden van het juiste werk. José zal haar positieve bijdrage leveren aan het ontwikkelen van een gezonde toekomstbestendige Haagse economie.