Internationale marktondersteuning voor Haagse ondernemers

10 mei 2021

The Hague Business Agency en InnovationQuarter bieden mkb’ers uit de Haagse regio een traject om een vliegende start te maken op de Duitse of Britse markt.

Ben je mkb-ondernemer uit de regio Den Haag en denk je dat jouw dienst of product ook goed in de markt ligt buiten Nederland? Of bereikt je omzet binnen Nederland zijn grenzen? Dan ligt een stap naar het buitenland voor de hand. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van export of het oprichten van een dochteronderneming in het land van je keuze. Speciaal voor ondernemers met ambities in Duitsland of het VK is er het International Market Entry Coaching-traject.

Gedreven ondernemers uit de Haagse regio kunnen deelnemen aan een uniek traject: International Market Entry Coaching. Binnen dit traject worden ondernemers klaar gestoomd voor een succesvolle stap over de grens door middel van persoonlijke begeleiding, gezamenlijke workshops en toegang tot de juiste contacten. Het International Market Entry Coaching -traject is onderdeel van de MKB-deal ‘internationaal ondernemen voor en door ondernemers’ die InnovationQuarter en The Hague Business Agency namens de gemeente Den Haag uitvoeren. Deelname aan het International Market Entry Coaching -traject is kosteloos, al ben je uiteraard wel de nodige tijd en middelen kwijt om je internationale stap te laten slagen.

Meld je vóór 31 mei aan!

Elke mkb’er uit de Haagse regio die serieuze ambities over de grens heeft kan zich aanmelden voor het International Market Entry Coaching-traject. Het maakt in principe niet uit welk product of dienst je levert. Meer informatie over het begeleidingstraject of direct aanmelden kan via https://partners.thehague.com/nl/internationaal-ondernemen. Let op! Dit kan tot en met 31 mei.