Internationale marktondersteuning voor Haagse ondernemers

11 januari 2022

International Market Entry Coaching geeft Haagse ondernemers een vliegende start op de internationale markt

Ben jij die ambitieuze Haagse ondernemer die droomt van succes in het buitenland? The Hague Business Agency en InnovationQuarter bieden mkb’ers uit de Haagse regio een business bootcamp voor een vliegende start op de internationale markt: International Market Entry Coaching. Geef jouw business een boost en start met ondernemen in Duitsland, Het Verenigd Koninkrijk, Denemarken of België. Inschrijven voor het traject van 2022 kan tot 1 februari.

International Market Entry Coaching : 9 maanden international business bootcamp

Als jouw mkb-onderneming uit de Haagse regio klaar is voor een serieuze stap over de grens, dan helpen wij je graag met het slagen ervan.

Het International Market Entry Coaching -traject stoomt je in negen maanden klaar voor zakelijk succes in een ander land. Je volgt gezamenlijke workshops en krijgt persoonlijke begeleiding van experts: deskundigen van The Hague Business Agency, InnovationQuarter én de kennispartners van het land waar jij heen wilt.

Persoonlijke ondersteuning

We doen er alles aan om jouw activiteiten over de grens te laten slagen. Daarom staan onze experts klaar met persoonlijk advies om je te begeleiden in iedere stap van het proces. Regelgeving, marktonderzoek, financiering en verzekering: alles komt aan bod. Ook introduceren wij je bij relevante netwerken. En ben je op zoek naar zakelijke partners zoals een reseller, distributeur of joint- venture? Verwacht dan dat we ons netwerk inzetten om jou hierbij te helpen. Ben je van de partij?

Duitsland, Groot-Brittannië, België of Denemarken?

Waar vind jij straks de afzetmarkt voor jouw Haagse merk? We begeleiden al enkele jaren met veel succes ondernemers naar Duitsland en Groot-Brittannië. In 2022 voegen we daar ook België of Denemarken aan toe. Welke van die twee het wordt, hangt af van het aantal aanmeldingen. Ieder land heeft z’n specifieke kansen.

Heb je vragen over International Market Entry Coaching of direct aanmelden? Neem contact op en kom naar de infosessie op 17 januari.