Doe dan! Pitch je 1,5 metersamenlevingsplan. Hoe ondernemen we voor een creatieve en technologische Haagse Stad?

9 juni 2020

Doe dan! Pitch je 1,5 metersamenlevingsplan. Hoe ondernemen we voor een creatieve en technologische Haagse Stad?

De ondernemerspitch is een initiatief van Rabobank en Economic Board The Hague in samenwerking met de gemeente Den Haag (en Impact City), WorldStartup, VNO-NCW regio Den Haag, MKB Den Haag, KHN Den Haag en Stichting bedrijventerreinen Haaglanden.

Door het versoepelen van de maatregelen komt de economie langzaam weer op gang. Met de overgang van de intelligente lockdown naar de 1,5 metersamenleving biedt het ondernemers mogelijkheden voor nieuwe perspectieven. Dat merken wij door de diverse initiatieven die al door bedrijven worden genomen om de 1,5 metersamenleving vorm te geven. Met het organiseren van deze ondernemerspitch willen we elkaar inspireren door creatieve en technologische plannen te stimuleren en een podium te bieden.

Onderneem jij in Den Haag en heb je creatieve en/of technologische plannen voor het ondernemen in de 1,5 metersamenleving? Doe mee of deel dit met je netwerk!

Over wat voor plannen hebben we het?

  • Creatieve, out of the box, snel schaalbare, creatieve en technologische ideeën met een zo groot mogelijke positieve economische en maatschappelijke impact
  • Die bijdragen aan een slimme, technologische en gezonde Haagse stad
  • En ondernemers hierin eventueel samenwerken

Alle ondernemers zijn welkom; van startup, MKB tot grote bedrijven die creatieve en/of technologische plannen hebben voor detailhandel, retail, horeca, mobiliteit, kantoren, ICT, etc. Aanvragen kunnen individueel of in samenwerking met andere Haagse ondernemers in worden ingediend.

Deadline voor deelname is maandag 29 juni 12.00 uur

Dien je voorstel met als onderwerp: 1,5 metersamenlevingsplan in via:
info@economicboardthehague.org en houd hierbij maximaal 400 woorden aan.

Acht kanshebbers mogen pitchen

De acht meest innovatie ideeën pitchen in de middag van donderdag 2 juli in 1,5 minuut digitaal hun idee voor een panel bestaande uit:

Saskia Bruines (Wethouder Economische Zaken Den Haag),
Richard van Maurik (Directeur Bedrijven Rabobank Regio Den Haag)
Mathijs Koper (Managing Director WorldStartup)
Coos Santing (Program manager Impact City)
Kim Schofaerts (Voorzitter MKB Den Haag)
Corina Holla (Voorzitter VNO NCW regio Den Haag)
Maarten Hinloopen (Koninklijke Horeca Nederland Den Haag)
Robert Medenblik (Stichting Bedrijventerreinen Haaglanden)
Henk Kool (Voorzitter Economic Board The Hague)

De beste 1,5 metersamenleving ondernemersplannen

De deelnemers met volgens het panel de drie beste plannen, krijgen toegang tot kennis en het uitgebreide netwerk van de samenwerkende organisaties. De drie uitgekozen ondernemers kunnen rekenen op ondersteuning door de organiserende partners bij de uitvoering van hun plannen. Daarnaast ontvangen de winnaars een te verdelen aanmoedigingsprijs van 1,5 x € 1000,- oftewel € 250,- € 500,- of € 750,-. Alle ingezonden plannen worden publiekelijk zichtbaar gemaakt, waarmee we ‘corona-proof’ ondernemerschap aanmoedigen en een groter publiek in de regio willen inspireren.